Om mig

Jeg har arbejdet med ler i over 30 år. De sidste mange år, har jeg udelukkende valgt at arbejde med stentøjsler.
Mit arbejde spænder fra unika brugstkunst til skulpturer. Jeg arbejder både med drejeskiven, modellering og pladearbejde.
Jeg har altid godt kunnet lide at skære, trykke, hive former ud af en drejet grundform, samt at dreje store former.

Mine inspirationskilder

Jeg bliver inspireret af livet omkring mig. Det kunne være alt fra børn, barnlige sjæle, farverige personer, til forskellige sprog og personlige historier. Hvert stykke keramik er dermed unikt og lavet med kærligheden helt inde fra sjælen. Det er på den måde jeg udtrykker mig selv på.

Mine finurlige mænd

Min serie med finurlige mænd opstod efter en udstilling, hvor jeg havde siddet og betragtet de besøgende, som kiggede på mine ting.
Mange mænd havde hænder dybt begravet i lommerne, og når de bukkede sig ned for studere nogle detaljer, bukkede de i hoften men stadig med hænderne i lommerne.
Jeg lavede derfor den første som hed den nysgerrige mand. Men mande skulle jo være nysgerrig på noget, så derfor lavede jeg et lille hus til ham (helt ude af proportioner), som han kunne kigge ind i.
Jeg holdt efterfølgende fast i konceptet med, at mine mænd skulle have hænderne dybt begravet i lommerne, og jeg begyndte at bruge sproget som inspirationskilde. -mand, der har tabt ansigt –én med hovedet under armen osv., men også ting jeg hører eller ser får mig i gang med figurerne f.eks. debatten efter at have set en udsendelse på DR2 af samme navn.
-Og under coronakrisen er der opstået en masse nye ord, som bruges som udgangspunkt.